materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


 noticias

Documental: La salut, el negoci de la vida

Dimarts 8 de gener. Ateneu Candela i Synusia Llibreria.El dimarts 08 de gener, a les 19:00 h, a l´Ateneu CandelaSynusia Llibreria us convida a la projecció de "La salut  el negoci de la vida". Per a la seva presentació i posterior debat, comptarem amb la presència de Frederic Pahisa i Josep Cabayol, director i productor del documental.

És un documental de Solidaritat i Comunicació – SICOM – i HOW Audiovisual i Multimèdia, on s’explica la situació de la salut pública a Catalunya i es mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut. Es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, inclòs el sistema de salut, estan repercutint – negativament – sobre la vida de la ciutadania. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l’esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l’esperança de vida dels rics.

"La salut  el negoci de la vida" observa i mostra un procés que, tot disfressat de retallades i culpant la crisi, busca en realitat la privatització de la salut en general i la sanitat en particular. Tot plegat en detriment de la ciutadania i en favor del poder econòmic causant de “les crisis” que està convertint el dret universal a la salut en un negoci.

Direcciò: Frederic Pahisa.
Realització: Carlos Collazos i Carlos Vera
Producció Exectutiva: Josep Cabayol

Més info: http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/

Web: synusia.cc
Twitter: @synusia_
Facebook: synusia

La sanidad está en venta
Y también nuestra salud. Prólogo de Vicenç Navarro