materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


 noticias

Exposició i xerrada: VIURE EN DEUTECRÀCIA. Sant Cugat

Dimarts, 11 de març. PACD i ODG


11 de març: exposició "Viure en Deutecràcia", a Sant Cugat.

A la PACD i l´ODG ens complau presentar-vos l´exposició "Viure en Deutecràcia". La presentació es durà a terme el propes

dimarts a les 19:00h a l´Ateneu de Sant Cugat (Plaça de Pep Ventura, 1). Alhora aprofitarem per a fer una

breu xerrada sobre el problema que suposa la Deutecràcia en les nostres vides, tot presentant el llibre que la 

PACD i l´ODG han publicat recentment, "Per què no hem de pagar el Deute? Raons i Alternatives", de l´editorial Icària. Us hi esperem!


Viure en Deutecràcia

Una exposició sobre el que suposa viure sota la dictadura del deute i l´austeritat

Des deObservatori del Deute en la Globalització - ODG - i la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute No Devem! No Paguem! - PACD -

hem preparat una exposició sobre el deute, el seu origen, els seus impactes i les alternatives, una exposició amb voluntat pedagògica i mobilitzadora.Mira i descarrega’t l’exposició:

versió per visualitzar al web [8,73MB]

versió per imprimir [106 MB]

*


L´objectiu és fer arribar al màxim de ciutadanes informació sobre l´endeutament al nostre país i els seus impactes sobre la població. A través d’il·lustracions, explicacions senzilles però rigoroses, gràfics i dades, l´exposició "Viure en deutecràcia" repassa el procés d´endeutament a l´Estat espanyol, amb apunts sobre com es dóna aquest procés també a altres països del Sud, mostrant també alguns dels impactes d´aquest endeutament sobre la població, a través de l´austeritat i les reformes que s´han aplicat per a prioritzar el seu pagament. L´exposició finalitza amb una crida a fomentar alternatives i presenta la proposta d´Auditoria Ciutadana com una eina cap a aquestes alternatives.  


L´exposició consta de 30 plafons a color i mida DIN-A2. A la PACD Barcelona disposem d´una còpia impresa de l´exposició i la podem cedir a aquells grups locals i entitats que estiguin interessades en exposar-la al seu poble, barri o ciutat. A més l´exposició, que compta amb llicència Creative Commons, és de lliure descàrrega. En els propers mesos disposarem també de la versió per a descàrrega traduïda al castellà.

Vivir en deudocracia
Iban un portugués, un irlandés, un griego y un español...
¿Por qué no debemos pagar la deuda?
Razones y alternativas