materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Sol i sal de mar

Imagen de  Sol i sal de mar Paisatges de la memòria, gramàtica de  l´esperança

Sol i sal de mar


Paisatges de la memòria, gramàtica de l´esperança
Daniel Jover


Milenrama, 31
ISBN: 9788498882094
Año Publicación: 2011
páginas: 148
PVP: 14 €
Bookmark and Share
Sol i Sal de Mar és la metàfora en què Daniel Jover condensa el seu univers simbòlic i literari. Ens presenta històries sense argument, veritables contes, narracions poètiques i pensaments estremits. Escrit amb la llibertat que ofereix l’assaig impressionista a base d’intuïcions, experiències i reflexions crítiques per construir diàlegs i ponts de confiança sobre el temps.

Cada relat construeix un microcosmos que servirà per descobrir les arrels i obrir perspectives de futur i compromís. Amb aquest llibre original l’autor recupera paisatges de la memòria que van ser la base d’una gramàtica de l’esperança essencial. La seva tesi central és que tot ho comprendrem millor quan aprenguem a recordar sense malenconia i ens comprometem amb els models d’economia cooperativa, ecològica, justa i solidària. Sense amor a l’agricultura pagesa ni respecte a la terra, l’ètica de la cura i del treball solidari desapareix.

En aquesta obra s’aposta per la responsabilitat de creure en el futur per construir un món millor. Només hi haurà vida mentre hi hagi esperança.

Daniel Jover és soci-fundador de l’Equip Promocions, membre del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, de l’Institut Paulo Freire i de la Xarxa d’Economia Solidària. Ha publicat Praxis de la esperanza, Empleo Juvenil, Trabajar para vivir i Sol  sal de mar.Información Relacionada