materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Viatge nutritiu

Imagen de  Viatge nutritiu Recull de receptes i menús estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris

Viatge nutritiu


Recull de receptes i menús estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris
Isabel Celma i Navarro
Montserrat López TolosanaFuera de colección
Cocina
ISBN: 978-84-9888-348-0
Año Publicación: 2011
páginas: 312
PVP: 15 €
Bookmark and Share
Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col•lectius de consum, Cydonia, on es van conèixer i on encara pertany la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d´entendre la cuina que va més enllà de l´extens receptari de plats naturistes, on el lector trobarà 175 propostes delicioses per les diferents èpoques de l´any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecològics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar!

Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de març del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra de català i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sòcia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecològics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l´oportunitat de transmetre l´aprenentatge i l´experiència adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana.

Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. És llicenciada en Filosofia, museòloga i professora d´anglès, però la va fer feliç treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d´Àfrica, Amèrica del Nord i Europa, on va aprendre, entre d´altres coses, noves receptes i l´ús d´ingredients que desconeixia. Gràcies a la col•laboració del seu company, és feliç mare de tres nens i dues nenes que l´han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.