materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Ciutats sense por

Imagen de  Ciutats sense por Guia del moviment municipalista global

Ciutats sense por


Guia del moviment municipalista global
VVAA


Fuera de colección
Análisis contemporáneo
Participación democrática
Políticas urbanas
ISBN: 978-84-9888-839-3
Año Publicación: 2018
páginas: 252
PVP: 17 €
Proleg i indice_Ciutats sense por
Bookmark and Share

“El municipalisme és una força en alça que vol transformar, des de baix, la por en esperança, i construir aquesta esperança en comú.” Ada Colau

En un món en què la por i la inseguretat s’estan convertint en odi, i les desigualtats, la xenofòbia i l’autoritarisme estan en augment, sorgeix un moviment municipalista renovat que defensa els drets humans, la democràcia i el bé comú.

Ciutats sense por és la primera guia escrita per i per al moviment municipalista global. Fruit de la col·laboració entre més de 140 alcaldesses, regidores i activistes de tot el món, el llibre ofereix:

-          Una introducció a les bases teòriques del municipalisme i el seu paper en la feminització de la política i de la lluita contra l’extrema dreta.

-          Eines que expliquen com crear una candidatura, elaborar un programa de manera participativa o fer crowdfunding.

-          Exemples de les polítiques transformadores que s’estan implementant en municipis en tot el món en matèria d’habitatge, espai públic i democràcia participativa.

-          Perfils de 50 plataformes municipalistes referents mundialment.
Información Relacionada