materias
 colecciones
 revistas
 autores/as
 destacados
 catálogo
 
 ebooks
Ecología Política
Mientras tanto
Quaderns de la Mediterrània
Libros Libres

 

 

 

 


Introducció a l´economia y l´empresa social

Imagen de  Introducció a l´economia y l´empresa social

Introducció a l´economia y l´empresa socialEloi Serrano i Robles


Más Madera, 150
Economía
Economía solidaria
ISBN: 978-84-9888-887-4
Año Publicación: 2019
páginas: 192
PVP: 16 €
Bookmark and Share
L’economia és una ciència social que existeix perquè els recursos són escassos. I hi ha moltes maneres de gestionar-los. Actualment, gran part de les universitats i els economistes expliquen l’economia i l’administració d’empreses des d’una visió única, ignorant altres formes d’anàlisi vàlides i contrastables en termes científics.

Al Tecnocampus (centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) 
hi tenim l’única Càtedra d’Economia Social que hi ha a Catalunya i ens orientem a difondre i estudiar un sector que al nostre país ocupa al voltant del 10% del PIB i que treballa a partir de paradigmes inclusius i democràtics, els quals situen la persona com a eix vertebrador i el diner com a instrument més que com a finalitat. 

El llibre que teniu a les mans vol ser una primera aproximació a la gestió de cooperatives i empreses d’economia social. I té el valor afegit de combinar aspectes teòrics amb experiències reals. En aquesta direcció, l’obra pretén ser una eina útil per a aquelles persones que vulguin conèixer l’economia social i un primer esbós sobre alguns dels elements més característics de la gestió de les 
cooperatives.